Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Сигнал до News24sofia.eu! Мартин Василев от „Революшън Естейт“ към непълнолетно момиче в Instagram: „Ако ти пратя моя снимка на члена ми, какво ще поуча в замяна“! (18+)

Мартин Василев, снимка: (личен архив)

Родения на 13 март Мартин Василев, който е експерт продажби в „Революшън Естейт“ (Revolution Estates) изпадна в неловка ситуация в социалната мрежа Instagram като предложи на момиче следното: Искам да пратиш снимка на 10 лева и до тях ти как си търкаш„. Това алармира в сигнал изпратен до електронната поща на News24sofia.eu наша читателка, която твърди, че няма навършени 18 години.

От изпратения сигнал до News24sofia.eu става ясно, че всичко е започнало днес следобед в социалната мрежа Instagram, където Мартин Василев реагирал на „историята“ на момичето, а след това започнал да й пише в мрежата. Логично Василев попитал момичето на колко години е и от къде е, а тя нормално му отвърна, а след това започнал да я обвинява без основателна причина, че е била „фейк“ профил, но имал условие към нея, а то е: „Искам да пратиш снимка на 10 лева и до тях ти как си търкаш„. То трябвало да направи момичето за да докаже, че реален профил.

Василев започнал да изпраща съобщения на други свои приятели, които били „общи приятели“ с момичето дали я познават и дали реално е „фейк“: „Брат това момиче дали е фейк„?, пита Василев негов приятел, а след това започва чат в който той казва, че момичето, което реално е на 17 години му е изпратила своя „интимна“ на гърдите й. Мартин завършва разговора си със своя „приятел“ с думите: „Представи си ти да имаш такава дъщеря„.

Мартин Василев, снимка: (личен архив)

В личния си чат Мартин пита момичето: „Кога най-обичаш да правиш секс„, „Е и през деня е хубаво, някои да лиже мадурите„. „Ако ти пратя моя снимка на члена ми, какво ще поуча в замяна„!

Мартин Василев е експерт продажби в „Революшън Естейт“ (Revolution Estates) от 12 май 2023 г. досега, показва справка на ИА News24sofia.eu.

Медията ни научи още неофициално, че Василев е завършил в 127 Средно Общообразователно Училище „Иван Николаевич Денкоглу“.

News24sofia.eu потърси за коментар Мартин Василев, но категорично заяви първо, че не познава подобно момиче, а след това бързо се опита да обясни, че на телефона не е той, че номера бил на друг човек, а минути по-късно върна обаждане с думите: „Само да попитам за Вашите имена“, „очаквайте съдебна призовка в утрешния ден„.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В News24sofia.eu!

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, Facebook, Tiktok за да сте в крак с темите на деня

@news24sofia.eu
spot_img
spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

AstraZeneca изтегля ваксините си срещу ковид от пазара

AstraZeneca изтегля от пазара ваксините си срещу COVID-19, съобщава...

Нова Конституция затвърди властта на президента на Того

Президентът на Того подписа нова Конституция, премахваща президентските избори,...

Хванаха тираджия с 4,25 промила алкохол край Приморско

Хванаха шофьор на тир с 4,25 промила алкохол край...

Никола Минчев: Казусите с „Да запазим Корал“ и митниците са предизборен фойерверк

Той обясни, че не е присъствал на отписването на Кирил Петков от сдружението

„Алфа Рисърч“: ПП-ДБ донори на националните избори

Големият губещ на европейските избори ще е БСП

Състоянието на блъснатото от кола 3-годишно дете в Бургаско остава тежко

Състоянието на блъснатото от кола 3-годишно дете в айтоското...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Слави Трифонов ще води две листи на „Има такъв народ“

Лидерът на "Има такъв народ" Станислав (Слави) Трифонов ще...

Здравният министър разпореди проверка по случай на починали родилка и бебе в Самоков

Бременна жена и бебе починаха в Самоков днес. Служебният министър на...

Доброволците от руската армия са пушечното месо в Украйна

Кремъл продължава да използва и затворници

Израел спря Ал-Джазира

Кабинетът на премиера Бенямин Нетаняху спря операциите на Ал...

Фолкдивата Дебора откровено за насилието, за интригите в поп фолка и още нещо… (ВИДЕО)

Фолк звездата Дебора се завръща на музикалната сцена щастлива...

НАТО праща консултантски мисии в Близкия изток и Африка

НАТО обмисля да изпрати консултантски мисии в областта на сигурността...

Стефан Сежурне: Руският военен провал в Украйна е налице

Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg