https://www.gerb.bg/bg

Ивайло Вълчев оглави евролистата на ИТН

Ивайло Вълчев, снимка: (архив) Росица Белчева БГНЕС

Ивайло Вълчев ще води листата на ИТН с кандидати за евродепутати, съобщи „Нова телевизия“.

По думите му партията предвижда да присъедини към консервативните партии и да бъде част от консервативното крило в Европейския парламент (ЕП).

Това не ни прави евроскептици, ние вярваме в една Европа, в която България има своето място и глас и не е просто изпълнител на директиви„, обясни Вълчев.

Евролистата на ИТН беше регистрирана от представители на партията в Централната избирателна комисия (ЦИК). На второ място в нея е Андрей Чорбанов.

Амбициите ни са ясни – да намерим своето място в представителите на България в Европейския парламент и да работим за Европа, която да се върне към разума си. Европа, която не е на чиновниците, които нареждат, а нациите изпълняват, а Европа, в която България има своя глас и място„, даде заявка Ивайло Вълчев.

Той заяви, че приоритети на ИТН в ЕП ще бъдат отмяна на Зелената сделка, предоговаряне на всичките квоти за земеделска продукция, проблемът с нелегалната миграция и пропагандата сред подрастващите.

ИТН не намира за подходящо на подрастващите да бъде даван какъвто и да е достъп към пропаганда, която включва нетрадиционни практики, които не се вписват в традиционните български ценности за пол и семейство„, посочи Вълчев.

Той е и кандидат за народен представител на предсрочните парламентарни избори на 9 юни.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Опозицията поиска оставката на Ганц

Бени Ганц, член на военния кабинет на Израел Лидерът на...

Войната на Путин събужда все повече Европа

Това беше внимателно хореографирана демонстрация на сила в Пекин...

Остава в ареста 77-годишният обвиняем за убийството в Новачене

Мярката му за неотклонение подлежи на обжалване

Реклама

spot_img

Продължете да четете

МВР отчита трайно намаляване на миграционния натиск

МВР отчита трайна тенденция за намаляване на миграционния натиск....

Симеон Дянков: Не сме готови за Еврозоната

"Все още България има значителна инфлация, доста над средната...

Валентин Колев: Нелепи са твърденията, че цената на тока ще скочи от 1 юли

Твърденията на служебния министър на енергетиката Владимир Малинов, който...

Мария Захарова изгледала погребението на Европа в Малмьо

Атрактивната говорителка на руското външно министерство Мария Захарова не...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg