https://www.gerb.bg/bg

Джулиана Гани: Големият ми бюст е минус, а не плюс в „Капките“ (ИНТЕРВЮ)

Джулиана Гани

Макар да не е нито певица, нито актриса, Джулиана Гани бе обявена от Веселин Маринов за откритието на 12-ия сезон на най-гледаното телевизионно шоу „Като две капки вода“. Моделката показва завидно старание при подготовката на всеки образ, а когато влезе в кожата на ексцентричния Мерилин Менсън, съвсем малко не й достигна да се нареди на първото място. Дали обаче Джулиана Гани смята да продължи с певческа кариера, след като „Капките“ приключат – това ще разберете от интервюто ни с нея.

– Джулиана, финалът на „Като две капки вода“ е съвсем близо, доволна ли сте от представянето си до момента?

– Да, защото успях да видя себе си в мъжки образи, с брада, с мустак – все неща, които в реалния живот едва ли някога ще ми се случат отново. За щастие, на бутона на късмета ми се паднаха и сексапилни жени. Вторият ми образ бе на Джей Ло, а тя е огнена и истинска латино дива. Сега, в края на формата, мога да кажа, че се чувствам в много по-добра певческа форма, отколкото в началото.

– Вие не сте нито актриса, нито певица. По-трудно ви ли е в предаването, отколкото на другите участници?

– Определено на мен ми е по-трудно, отколкото на другите. Аз цял живот съм модел. Ходя по конкурси, снимам се за корици на списания и никога не съм си представяла, че един ден ще пея в най-голямата зала на България „Арена София“.

– Кое ви е най-трудно в този формат?

– Много е трудно, когато ми се падат песни с непосилни за мен височини. Моят глас е плътен и алтов и при такива парчета изживявам голям стрес. Като образ пък най-труден и най-далечен от мен беше този на Мерилин Менсън. Постарах се да го направя добре и той бе един от най-силните ми в предаването. Даже бях на крачка от победата.

– Как работите с менторите? Строги ли са към вас?

– Много ги харесвам и си свикнах с тях. Дори когато преди дни си говорихме с Етиен, че ни остават само няколко лайфа до финала, на мен ми стана мъчно. От всички ментори най-близък чувствам именно него. Разбираме се прекрасно и наистина ще ми липсва работата с Етиен.

– Имате ли интересни случки, които са останали в тайна от зрителите?

– О, да имам. Едната е, когато бях в образа на Джей Ло. Както си размятах главата, ми влезе косъм от перуката в гърлото. Този косъм ме измъчи по време на целия лайф. Не спрях да кашлям. Постоянно се давех. Какво ли не правих, но нищо не помагаше. Косъмът излезе чак на другия ден на обяд. Направо ме съсипа.

Другата ми случка е, когато трябваше да съм Мила Роберт. Тогава се появих на сцената с обувки 42 номер, които са си нейни и с тях тя се е снимала в клипа на песента „Покемон“. Да, но аз нося номер 38. А и тъй като бяха с 18-сантиметров ток имах чувството, че всеки момент ще падна. Много се притеснявах и постоянно мислех за тези обувки.
За образа на Лейди Гага пък не можаха да намерят мой размер сутиен и обиколих София, за да открия, даже щях да закъснея за репетицията.

– Значи големият бюст в „Капките“ е минус, не плюс!

– (Смее се.) По-скоро е минус, така е. Особено, когато трябва да съм в мъжки образи, се налага да ми слагат на гърдите специални еластични бинтове.

– Знам, че сте имали проблем и с маските…

– Да, получих алергия. За седем лайфа бях с пет маски и получих раздразнение на кожата. Дори ходих на дерматолог и се мазах със специални кремове. За щастие, вече всичко мина.

– Интересувате ли се от коментарите на зрителите, които те пишат в социалните мрежи?

– Естествено. Всеки вторник, след като е минал лайфът, това е първото, което правя, щом се събудя. Много ми е важно мнението на зрителите. Дори мога да кажа, че е по-важно от това на журито. Забелязвам, че откакто съм в „Капките“, хейтът към мен е минимален. Голяма част от хората са много позитивни, подкрепят ме и виждат колко се старая.

– Нека поговорим сега и за журито. Какво ще кажете за коментарите на Фънки по ваш адрес – нараняват ли ви, обиждат ли ви, ядосват ли ви?

– По-скоро ме обиждат. И то не само мен, но и майка ми. След всеки лайф тя винаги ми звъни и ме критикува, че мълча на Фънки, когато той се изказва негативно за мен. Но какво мога да направя? Това си е Фънки! Нито съм първата под ножа му, нито последната.

– Не сте ли правили опит да говорите с него?

– Ние нямаме никакъв контакт с журито. Те си тръгват веднага като свърши лайфът, дори излизат от друг изход, а ние отиваме към гримьорите, за да ни разгримират.

– Добре, сега имате възможност да кажете на Фънки, каквото си искате. Направете го!

– За образа на Лейди Гага ми идваше да го накарам да излезе на сцената и да ми покаже как се прави, но едновременно и да танцува и да пее правилно. Ако той успее, аз ще му сваля шапка и ще го оставя всеки път да ме обижда, както си иска.

– Друг член на журито – Веселин Маринов, обаче винаги се изказва много ласкаво за вас…

– Още на първия лайф той не скри, че е изненадан от мен. Явно не очакваше, че мога въобще да пея. Трогна ме, когато ми каза, че е впечатлен. Дори виждам, че искрено се ядосва, когато Фънки ме критикува.

– С кои от участниците се сближихте най-много?

– Най-близка съм с Елена Атанасова. Много ми харесва като човек. Майтапчийка е и не се взема насериозно. Другият, който ми прави добро впечатление, е Наско от Б.Т.Р. Той даже ми помогна за образите на Дичо и Мерилин Менсън. Зад кулисите отделяше време за мен и ми даваше съвети, без да е длъжен да го прави.

– Амбицирана ли сте да се наредите сред четиримата финалисти?

– Тъй като аз съм на дъното в класацията, се съмнявам това да се случи. Но на мен никога и не ми е било цел да съм сред четиримата финалисти. Много по-важно е хората да ми се радват искрено и да видят, че съм старателна.

– След „Капките“ смятате ли да продължите с певческите изяви?

– Засега нямам такива амбиции. По-скоро ще наблегна да си популяризирам парфюма, който пуснах, защото той остана на заден план покрай тези ангажименти. Бих се пробвала и като диджей, защото наскоро бях гост в столичен клуб именно в тази роля и много ми хареса.

– Как двамата ви синове – Давид и Кай, приемат участието ви „Капките“?

– Когато Давид е вкъщи, а аз трябва да подготвям някой от образите, той попива бързо, запомня думи и движения и репетира заедно с мен. Много му е интересно. Кай пък е изключително музикален. Като ме види на екрана, се раздава с глас. Явно кръвта вода не става.

– Какво ще е първото нещо, което ще направите след края на формата?

– „Като две капки вода“ е тежък формат и ще ви разкрия, че откакто съм в него, отслабнах с 6 килограма. И то без диета, само от стрес. Просто това е много отговорен формат. Затова първото, което ще направя след финала, е да отида на почивка с моя мъж. Вече имаме организирано пътуване до Тунис. Това ще стане буквално няколко дни след края на „Капките“. Даже вече нямам търпение да заминем.

– Вашият мъж Теодор ви е голяма подкрепа…

– Да, така е. Обича да ме изненадва и ми носи букети и плюшени играчки на лайфовете. Когато пък не може да дойде, ми пише бележки, за да ме надъхва или ми се обажда по телефона, за да ми каже, че съм номер 1 и че аз съм неговият победител. Всеки човек има нужда от някой, който да го подкрепя и да вярва в него. Дори не е нужно за всички да си номер 1. Достатъчно е за един човек да си негов победител.

– Гледате ли вече към някое следващо участие в риалити формат?

– Засега мисля да си почина от риалити формати. Лятото ще си го запазя, за да съм с децата и мъжа ми, ще инфлуенсърствам и наесен ще видим.

Антон СТЕФАНОВ

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Орбан: Роберт Фицо е между живота и смъртта

Министър-председателят на Словакия Роберт Фицо е между живота и...

Депутати си спретнаха бой в парламента в Тайван

Тайвански депутати се блъскаха, дърпаха и удряха в парламента...

Мъж простреля друг с пневматичен пистолет след кавга в Шумен

Мъж простреля друг след кавга в Шумен, съобщава БНР....

Израелският кабинет дълбоко разделен за бъдещето на Газа

Разногласията в израелското правителство относно войната в Газа излязоха...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Мицотакис не закъсня с отговора си на провокацията на новия президент на РСМ

Гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис не закъсня с реакцията си...

Рокади в ръководството на ДКК

С решение на едноличния собственик на капитала на "Държавна...

Радев подкрепи ректорите, ще говори с Главчев за пари за ВУЗ-овете

Ректорите получиха подкрепата на президента Румен Радев. Отреагирах веднага...

Васил Терзиев си взел поука от новото движение по Патриарха

"Отчетено е като комуникационна грешка - това, че анализ...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg