Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Това протестиращи ли са, пита Борисов от джипа из Враца

Работещите не спират да работят, на пук на всички, изграждат бъдещето на България. Така че и младите българи да се върнат.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който и днес се качи на джипа си за редовната си психотерапия, както той сам определя разходките си. В джипа като пътници са кметът на Враца Калин Каменов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, която дава отчет за ремонтите на пътищата в областта.

Борисов се успокои, че има работещи.

Работниците, които срещаше по пътя в града му обясниха, че тук никой не протестира, а протестиращите са в центъра. Ще ходиш ли на протест, попита Борисов багерист, чието заключение е, че всички тези багери протестират.

След като се повозиха премиерът и придружаващите го се устремиха към новия спортен комплекс на града.

Това протестиращи ли са,

запита премиерът Бойко Борисов кмета на Враца Калин Каменов, когото вози в джипа из града по адрес на събралите се хора пред спортните зали.

В отговор кметът на Враца Калин Каменов каза, за хората, дошли да посрещнат премиера. След като слезе от джипа подредените посрещачи го приветстваха с ръкопляскания, мнозина без или със свалени маски се ръкуваха с него. В движение премиерът смъкна маската си, за да не покрива носа му.

Припомняме, миналата седмица бе съобщено, че премиерът е в карантина, защото първоначалният тест за коронавирус на началника на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов – Деница Желева бе положителен, а двамата бяха плътно един до друг по време на продължавалата четири дни среща на европейските лидери в Брюксел, посветена на обсъждането на новия европейски бюджет. От Брюксел българската делегация се завърна във вторник, когато в Народното събрание се гласува вота на недоверие. Премиерът не присъства нито на дебатите, нито на гласуването.

В сряда заседанието на правителството се проведе дистанционно заради дезинфекция и случай на заболял служител от администрацията на Министерски съвет. В четвъртък обаче премиерът Борисов заедно с коалиционните си партньори Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се изправиха пред медиите, за да обявят договорените промени в правителството.

Следващите тестове на Борисов и на Желева бяха отрицателни.

При влизането си в залата за волейбол регионалният министър Петя Аврамова бе смъкнала своята маска въпреки затвореното пространство и наличието на спортуващи хора.

Момичетата от волейболния отбор ръкопляскаха и тяхната треньорка обясни, че аплодисментите са за това, че имат зала, в която да тренират.

След излизането от спортния комплекс премиерът похвали кмета Калин Каменов, а той обясни:

Тука в една картофена нива тренираха 40 деца и след тренировка родителите не можеха да разберат кое дете кое е. Отделихме средства, успяхме да направим тренировъчни игрища и от 40 сега се събират 240 деца от цялата област. Надявам се един ден някои от тях да играят и в националния отбор. Това е най-големият спортен комплекс в страната. Има басейни, игрища за тенис, стрелбища, картинг писта, стадион, тренировъчни игрища.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Войната няма да свърши, дори и Украйна да спечели на фронта

Ситуацията на фронта е най-тежката за Украйна от началото...

Стефан Сежурне: Руският военен провал в Украйна е налице

Според изчисленията на Франция, около 150 000 руски военни...

„Сиела Норма“ спечели обществената поръчка за машинния вот на 9 юни

Фирмата "Сиела Норма" е определена от ЦИК за изпълнител...

Борисов, Караянчева и Делян Добрев повеждат по две листи за 50-о НС

Водачите на листите на ГЕРБ-СДС за всички избирателни райони:

Корнелия Нинова: Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ

"Димитър Главчев е пълно олицетворение на модела ГЕРБ. И...

Пропалестински протести започнаха и пред университетитe в Австралия

Стотици излязоха на протест срещу войната в Газа пред...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

МОСВ с план да отговори на препоръките на ЕК за енергетиката и климата

Предвижда се актуализация на Интегрирания план в областта на...

Димитър Главчев: Основното ни задължение е изборите да бъдат честни

Основното наше задължение е изборите да бъдат честни. Това...

Президентът на Полша внесе проектозакон за повишаване на отбранителната готовност

Президентът на Полша Анджей Дуда внесе проектозакон, насочен към...

Продължава разчистването на АМ „Струма“

Продължава разчистването на земната маса след срутването на подпорна...

Димитър Главчев потвърди готовност за участие към ОИСР в подкрепа на Украйна

България има готовност за доброволен финансов принос в подкрепа...

НСО опровергава Денков – не е сваляла охраната му

Националната служба за охрана изпълнява стриктно вменените ѝ със...

Димитър Главчев: Първостепенен приоритет за България е присъединяването към ОИСР

Първостепенен външнополитически приоритет за България е присъединяването към Организацията...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img