https://www.gerb.bg/bg

Тъкър Карлсън анонсира интервю със Зеленски

Снимка: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Американският журналист Тъкър Карлсън анонсира в социалната мрежа X (бивш „Туитър“) интервю с украинския президент Володимир Зеленски. Карлсън не посочва точна дата за излъчването му.

Изглежда, че вече имаме и интервюто със Зеленски. Опитваме се да го вземем от две години и с особена интензивност след интервюто, което бе направено с Путин през февруари. Целта е да се предостави на американците така необходимата им информация за конфликта, който напълно променя ролята на страната им в света. Очаквайте скоро, надяваме се.“, пише той.

Припомняме, че Карлсън направи интервю с руския президент Владимир Путин през февруари в Русия.

Версиите обаче за самото интервю се разминаха след него. Кремъл не подкрепи твърденията на Карлсън, че той е първият журналист, който се е обърнал към Путин за интервю от началото на войната, тъй западните медии избягвали да общуват с Путин. Така самият Карлсън анонсира решението си, въпреки че бе опроверган почти моментално от редица медии, включително и американски.

В предаване с участието на прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков, се призна, че западни журналисти настоятелно искат интервюта от две години, но самият президент не вижда смисъл да разговаря с тях.

Британски телевизионни оператори, американски и европейски телевизионни оператори ни молят доста упорито за интервюта в продължение на две години от началото на специалната военна операция„, цитира ТАСС думите на говорителя на Кремъл, който утвърждава, че няма смисъл да се дават интервюта, тъй като предварително се преценява, че няма да дадат балансирана информация. „В това отношение Карлсън, разбира се, се отличава.“

През май, екипът на журналиста отрече като „чисти глупости“ съобщенията, че Карлсън стартира шоу по руска държавна телевизия.

Нийл Пател, главен изпълнителен директор на Tucker Carlson Network, каза в публикация в X, известна преди като Twitter, че „не са сключвали никакви сделки с държавни медии в никоя страна„.

Държавният медиен канал „Русия 24“ съобщи, че предаването TUCKER с дублаж на руски език започва да се излъчва и представи Карлсън катоактивно критикуващ властите на САЩ за помощта на Украйна„.

Изглежда, че става въпрос за стари клипове от предаването на Карлсън, което той излъчи в X и YouTube, след като беше уволнен от Fox News, но с руски дублаж, съобщи Daily Beast, като уточни, че епизодът от понеделник е наличен в САЩ от 10 май.

Това не е първият път, когато се появява информация, че Карлсън стартира руско шоу. Миналия септември той отрече да работи с руската държавна телевизия за излъчване на новата си онлайн програма.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Русия съобщи за превземането на село Сокол в Донецка област

Руското министерство на отбраната съобщи за превземането на село...

Терзиев обеща развитие на северните райони на София

Развитието на северните райони на София е сред водещите...

Жена загина при тежка катастрофа край Кочериново

Жена загина при тежка катастрофа на автомагистрала "Струма" край...

Пожар избухна на остров Лесбос

Силният вятър разпалва пламъците

Пожар гори край магистрала Тракия в района на Чирпан

Движението по магистралата не е затруднено

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

Симеон Дянков очаква кабинет на Росен Желязков с първия мандат

Моята прогноза е, че Росен Желязков ще бъде кандидат...

Израел и „Хамас“ пред примирие, но с условия

Израел и "Хамас" изглежда са на ръба на рамково...

Оставиха в ареста рецидивиста, убил украинка в София

Съдът остави в ареста Орлин Гигов, обвиняем за убийството...

Рила, Кочериново и Бобошево удължават частичното бедствено положение

Удължават частичното бедствено положение за общините Рила, Кочериново и...

Запрянов успокои: Няма да изпращаме жива сила на фронта в Украйна

Изпращане на въоръжени или невъоръжени български военнослужещи в Украйна...

Гръцка медия: В Северна Македония говорят на български диалект

Езикът, който говорят в Република Северна Македония, е български...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg