https://www.gerb.bg/bg

САМО В News24sofia.eu! Абдула Арабие крящал: „Помощ“ преди да убият 48-годишния Паруш Парушев в кв. „Модерно предградие“ в София (ВИДЕО)

Абдула Арабие е човекът, който е бил заедно с 48-годишния Паруш Парушев преди да бъде убит по брутален начин в кв. „Модерно предградие“ в София, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

Ето какво научи единствено и само News24sofia.eu:

Между Абдула Арабие и хора, които работят в района на столична заложна къща започнал лек спор, а след това мъж, който работи в заложната къща излязал и започнал да обижда Абдула последвало бутане и удряне в лицето на Абдула, а след това Паруш Парушев, който по това време е бил в колата си, която е била паркирана до блок 3 в квартала илиза от колата си и отива да защити своя приятел Абдула, но илизат още хора, които работят в заложната къща и започват да псуват Паруш и Абдула след това последва серия от удари и размяна на бой между всички лица. По-късно 51-годишен криминално проявен с дълго досилие в полицията вади законно притежаван пистолет и стреля по Паруш Парушев, а след това за секунди бяга от мясото на инидента.

Пред News24sofia.eu говори свидетелка на стрелбата. Мария живее в същия блок 3, където става криминалния инцидент. Тя разказва пред медията ни, че е чула няколко пъти как Абдула Арабие е викал много пъти за помощ, но никои от района не му е обърнал внимание.

Всичко стана за няколко минути. Някои започна да стреля 7-8 пъти, а след това се чуха много викове. После разбрах, че има убит мъж при спора, но аз лично преди да се чуят изстрелите чух как момчето на няколко пъти викаше за помощ„, разказва Мария.

Сигналът за стрелбата получихме в 15 часа. Първо е имало побой, след което е последвало стрелба. На място е констатирана смъртта на мъж на 48 г., а други двама са ранени. Единият е на 22 г. с рана в гърдите и крака. Той е откаран е в „Пирогов“. Другият, който е на 37 г., е с прострелна рана в бедрото и е откаран във Военномедицинска академия„, допълниха от МВР.

Както вече News24sofia.eu писа, че 48-годишният мъж, който бе убит този следобед пред заложна къща в столичния квартал „Модерно предградие“, е криминално проявен, с 11 регистрации за различен тип престъпления – кражби и телесни повреди. Това съобщи пред журналисти главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев, който пристигна на местопрестъплението преди минути.

От думите му стана ясно, че към 14:59 часа е станало сбиване, което е прераснало в престрелка. Двама души са стреляли по убития.

На място са установени две лица, които са били в заложната къща, един загинал и двама, които са откарани в болница. Единият е във ВМА и му предстои хирургична намеса Причината за сбиването не е изяснена. Убитият не е собственик на заложната къща. Той е дошъл и е нападнал собствениците на заложната къща. Двама души са арестувани. Простреляният е дошъл с още две лица. Едното е задържано, другото е във ВМА. Единият от служителите на заложната къща е в „Пирогов“, обясни той.

От думите му стана ясно още, че на мястото са открити две оръжия. Оръжието на собствениците на заложната къща е законно.

По отношение на нападателя нямаме информация да има законно притежавано оръжие“, добави Кангалджиев.

Шефът на СДВР Любомир Николов каза още, че всички, участвали в екшъна, са стари познайници на полицията, с дълги досиета.

Агресия е предизвикала стрелбата. Няма намесени полицаи в инцидента. Няма данни за хора, които са избягали от местопроизшествието„, съобщи още главсекът.

spot_img

1 COMMENT

  1. abe mama vi deba i izmekqrite kude ste media koqto e na Jena mu da mi duha spermata kakvo da pishe osven che te bili napadnati imam snimki ot kamerite nad ofisa na Sasho , ekstra mu e na mangala na zemqta vijda se che mu e udobno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img

Още от рубриката

Пожар избухна в медицински център във Варна

Пожар избухна тази сутрин в Диагностично-консултативния център 3 в...

Около два километра е колоната от коли на граничен пункт „Кулата“

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на границата...

Пожар в жилищен блок във Варна, двама са обгазени

Двама души пострадаха леко при пожар в апартамент в...

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Спокойна е обстановката в района на имота на почетния...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Болсонару е обвинен за недекларирани подаръци в Бразилия

Федералната полиция на Бразилия повдигна обвинения в четвъртък на...

Взрив на газова бутилка прати мъж в „Пирогов“

67-годишен мъж е с тежки наранявания след взрив на...

Мъж пострада леко след катастрофа на АМ „Тракия“

Мъж катастрофира на бензиностанция на автомагистрала "Тракия" малко след...

След гонка с полицията: Кмет в ареста, карал е дрогиран

Претърсват се всички негови имоти за наркотици и оръжие

Трима шведски граждани осъдени на смърт в Ирак

Трима шведски граждани са осъдени на смърт в Ирак...

Хизбула изстреля 200 ракети и рояк от дронове по 10 израелски военни обекта

Ливанската терористична групировка "Хизбула" заяви, че е изстреляла повече...

Летни бури засегнаха Западните Балкани

Фронтът се насочва към България

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg