https://www.gerb.bg/bg

Разомагьосване на путинова Русия

Трябва да правим разлика между Путинландия и Русия. Това заяви пред bTV Ивайло Цветков – Нойзи. Той е притеснен повече от Путин, отколкото от „Възраждане“, заяви Нойзи в коментар за вчерашните сцени от връх Шипка и отбелязването на националния ни празник със снежни топки, викове оставка и освирквания от страна на „Възраждане“ и определящи себе си като русофили.

За Украйна всеки трябва да направи своя цивилизован избор и да бъдем по-смирени, по думите му. Вътрешните спорове у нас той определи като спор „кой открадна крушката в асансьора“. Според него Европа е била прекалено добра с Путин. Тече разомагьосване на путинова Русия, според Цветков.

Асен Григоров определи видяното на Шипка като грозни сцени. Всичко можеше да бъде предотвратено, смята той. В момента светът е жестока сцена, икономиката е обърната с краката нагоре, посочи Григоров. Той попита искаме ли да свалим това правителство по време на война. Искаме ли в момента да правим избори, кой ще управлява в момента тази криза, недоумява той.

Срещу правителството се води целенасочена война, убеден е Григоров. Той е убеден, че руснаците искат да оставят украинците без ток.

Виктор Димчев посочи, че и снощи премиерът Кирил Петков е бил обруган в центъра на София. Той предположи, че Румен Радев е бил информиран за провокациите на Шипка и затова е предпочел да остане в столицата. Димчев смята, че дори е предупредил и Стефан Янев. Нас ни управлява несъществуваща коалиция, смята той.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Пожар избухна на остров Лесбос

Силният вятър разпалва пламъците

Пожар гори край магистрала Тракия в района на Чирпан

Движението по магистралата не е затруднено

Украинското посолство в България призова да не се използва войната за политически цели у нас

Посолството на Украйна в Република България призовава всички официални...

Соня Колтуклиева: Поканих Марков и Михайлов на дебат, полковникът отказа!

Войната по върховете на младата партия "Величие" е факт....

Младежкото ДПС призовава за единство и подкрепа на Ахмед Доган

Младежкото ДПС заяви в официалната си фейсбук страница, че...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Новият български патриарх отслужва първа света литургия

Новоизбраният български патриарх Даниил ще отслужи първа света литургия...

Пожар спря влаковете между Стара Загора и Казанлък (СНИМКИ)

Гори широколистна гора и ниска растителност

БСП и ИТН „засекретиха“ позицията, с която България отива на Срещата на върха на НАТО

Депутатите изслушват служебния минисър-председател Димитър Главчев и служебния министър...

ПЪРВО В News24sofia.eu! Пламен Кронев и Веселин Илиев, които бяха задържани зрелищно в Пловдив, са в СДВР собственикът на клуб „illusion“ е криел 200...

По информация на News24sofia.eu Веселин Димитров Илиев ще бъде върнат обратно в Пловдив, където се очква прокуратурата да му повдигне обвинение за притежание на незаконно оръжие

Ивелин Михайлов: Вярвах на Николай Марков, но при него нещо се счупи

Имах доверие на полковник Николай Марков. При него обаче...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg