https://www.gerb.bg/bg

Първа словесна схватка между „Възраждане“ и „Величие“ (ВИДЕО)

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Първи спор между „Възраждане“ и „Величие“ в 50-ото Народно събрание.

Депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев се заяде с един от лидерите на „Величие“ – Николай Марков, че са подкрепили Анна Александрова от ГЕРБ-СДС за председател на временната комисия, която ще подготви и изработи новия правилник за организация и дейността на Народното събрание.

Ганев обвини „Величие“, че са проект, че са излъгали избирателите си и че са секта.

Най-видният подполковник (Николай Марков – б.р.) седна в скута на Пеевски и го обслужи. Вие не сте истински християни„, отсече той в типичния стил на формацията на Костадин Костадинов.

Отговорът на „Величие“ не закъсня. Бившият съпартиец на „Има такъв народ“, а сега депутат от „Величие“, Виктория Василева заяви, че „Възраждане“ правят внушения от трибуната на Партийния дом. Нямате право да обиждате не само народни представители, но и всички хора, които са гласували за тях, както и за вас, каза Василева. Тя призова Цончо Ганев да не влиза в ролята на морален коректив. Демонстрирането на наглост и нахалство не ви прави по-добри и компетентни в Народното събрание, каза още Василева.

Изказването на Василева бе придружено от множество подвиквания от място от страна на „Възраждане“, които не бяха доволни от дадената й възможност да излезе на трибуната.

В тази връзка лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призова председателя на парламента Рая Назарян да не нарушава правилата за водене на заседание и да не уронва крехкия си авторитет. Не е добре още от втория ден да се нарушават правилата по този начин, призова той.

След пленарното заседание от „Възраждане“ продължиха в кулоарите словесните си атаки към явно очертаващата се конкуренция на политическия терен. Цончо Ганев заяви, че „Възраждане“ не се притесняват от нови избори. Факт е, че има политическа нестабилтост и всеки избор променя нещата, обяви пред журналистите Цончо Ганев.

От партията протестираха и срещу днешното решение за временната комисия за правилника на Народното събрание. Ганев подчерта, че още на първото гласуване в пленарна зала ГЕРБ и ДПС са получили подкрепата на партия „Величие“, въпреки че партията е обещавала да разобличава ГЕРБ и ДПС.

Именно теова, което днес се видяло, е причината за ниската избирателна активност, а хората не гласуват заради шарлатаните.

„Величие“ седнали в скута на първите две формации в парламента, заяви Ганев и изтъкна, че от „Възраждане“ са „ясна и точно определена опозиция„.

На председателския съвет „Величие“ пак застанали заедно с ГЕРБ и ДПС кой да ни представлява на срещата на НАТО. Възраждане искали това да е Румен Радев, а Пеевски бил против. „Величие“ също искали да отиде Димитър Главчев. ПП-ДБ също били против Радев. Решено било Димитър Главчев да прецени кой да иде на срещата на НАТО.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

ПРАВО НА ОТГОВОР! Д-р Гълъбица Спахиева: Нямам голи снимки!

След като по-рано днес Информационна агенция News24sofia.eu писа в...

Авиобомба от Втората световна война е открита близо до фабрика на Tesla в Германия

Германските власти планират да взривят авиационна бомба от времето...

Димитър Главчев не знае какво е уплашило НАТО-вския генерал Радев

Служебният премиер Димитър Главчев няма представа какво е смутило,...

Медведев: САЩ са на крачка да загубят Студената война

Съединените щати са "на една крачка" да загубят Студената...

МО поканило Радев като държавен глава, а отказът му е личен

Нормална практика е президентът Румен Радев или премиерът Димитър...

МВР не знае как Брендо е влязъл в страната

Последното регистрирано преминаване на границата от страна на Евелин...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

СКАНДАЛНО В News24sofia.eu! Гнусни цигани пребиха шофьор на автобус с туристи в Ловешко (СНИМКИ/ВИДЕО)

https://youtu.be/1jbtMPyP_5o Шокиращо видео се разпространява мълниеносно в социалните мрежи. На...

Летните вируси ни атакуват

Към тях ще се прибавят и диарийни оплаквания

Румен Радев не бърза да връчва първия мандат

Има още време, докато се дадат крайните оценки дали...

ПП-ДБ-СС отново подканват Благовест Георгиев да се оттегли от СОС

Групата на "Продължаваме Промяната - Демократична България" - "Спаси...

Армения също призна Палестина

Армения призна Палестина. Това съобщи общественото радио на страната, позовавайки се на...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg