https://www.gerb.bg/bg

Маневри и заплахи и за наследството на Нотариуса

Снимка: (архив) БГНЕС

Маневрите за наследството на Мартин Божанов – Нотариуса явно вече започнаха, в прекия смисъл на думата. В студиото на „Нова телевизия“ говори едно от децата на Мартин Божанов – Мария и обяви, че след смъртта на баща си отношението на настоящата му съпруга, Гергана, е „разделяй и владей„.

Мария Божанова сподели и че получава заплахи. Един човек, който работел в комплекса на баща й. Представил се за бивш служител на реда и й казал, че ще е следващата. Другата заплаха е била индиректна, от трети лица, които й заявили, че е заплашена от адвокатите на съпругата на баща ми – Гергана Грънчарова. Направи го с уговорката, че тази информация е през трети лица.

Гергана се опитала и да ограничи влизането на всички наследници във владение – дъщерята Мария даде пример с дружество на Мартин Божанов, където бил назначен неин представител.

Искам да разкрия една истина за събитията, които се случват след смъртта на баща ми. Искам да покажа какви са нещата и действията, които се предприеха срещу мен, моите братя и сестри. Ние сме 5 деца от 4 различни съпруги.“ Иначе Мария няма никаква представа за действията на баща си и разкритията по медиите от последните седмици и месеци за нея не отговорят на истинския образ на баща й. „За мен това са инсинуации на медиите.“ Знаела, че баща й се занимава с търговска дейност – заведения, ресторанти, хранителен магазин и пекарна.

Мария Божанова е ходила в SS клуба, но като малка 13 – 16 годишна, тъй като учела в близко училище. Никакви публични хора не е виждала там, но направи и уговорката, че е била във възраст, на която не се е интересувала от политика и съдебна система. Не е виждала никога предаване на пари.

Баща ми беше естет, харесваше красивото и обичаше да прави места, в които просто да си стои. Не смятам, че името има нещо общо с това, което в момента се изкарва. За мен това не е баща ми. Всеки един човек изгражда образ за родителите си. Познавам го в съвсем различна роля като съвсем различен човек – весел, обичащ живота„, допълни Мария и обвини медиите в тормоз.

Припомняме, че миналата седмица изненадващо по време на брифинг на бившия главен прокурор Иван Гешев пред СРС по съвсем друг повод, се появиха майката и последната съпруга на Мартин Божанов, Гергана, които заявиха, че самото убийство не се разследва, обвиниха медиите, че не търсят истината и заявиха, че не познават Иван Гешев и съответно той не е свързан с Мартин Божанов.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img

Още от рубриката

Алена Соколчева показа корема си в деветия месец (СНИМКИ)

Известната журналистка от радио „Фокус“ Алена Соколчева се бе...

Проф. М. Бончева пред News24sofia.eu: Сърдечносъдовите заболявания са основна причина за смъртност в световен мащаб

Кръвните изследвания отчитат показатели, които подсказват какво е здравето...

ПЪРВО В News24sofia.eu! Пламен Кронев и Веселин Илиев, които бяха задържани зрелищно в Пловдив, са в СДВР собственикът на клуб „illusion“ е криел 200...

По информация на News24sofia.eu Веселин Димитров Илиев ще бъде върнат обратно в Пловдив, където се очква прокуратурата да му повдигне обвинение за притежание на незаконно оръжие

На 18 септември съд в Ню Йорк обявява присъдата за Доналд Тръмп

Във вторник съдията от Върховния съд на Ню Йорк...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

МРРБ се хвали с ударно строителство и ремонт на пътища

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) е стартирало...

Молдова разчита на алтернативни доставки на газ от България

Молдова разчита на българската страна за осигуряване на алтернативни...

Камион се вряза в група поклонници в Нигерия и уби 14 души

Четиринадесет души са загинали, когато камион се е врязал...

Главният мюфтия поздрави Делян Пеевски за изборните резултати

Главният мюфтия Мустафа Хаджи поздрави Делян Пеевски, председател на...

Симеон Дянков очаква кабинет на Росен Желязков с първия мандат

Моята прогноза е, че Росен Желязков ще бъде кандидат...

Тайван призовава гражданите си да не пътуват до Китай

Тайван повиши предупреждението си срещу пътувания до Китай, съобщава...

Димитър Главчев настоява Европейският съвет да натисне РСМ за изискванията за ЕС

България ще настоява текст относно Република Северна Македония (РСМ)...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg