https://www.gerb.bg/bg

Галена със специална изненада от Галин за…

Галена имаше по-различен рожден ден. Фолкдивата празнува 35 години на 21 май с изненада от мъжа си Галин и с двамата си синове, узна News24sofia.eu.

Пайнерката, която наскоро представи хита „100 живота”, призна, че се е зарадвала във фейсбук профила си, където сподели снимки от скромното парти. И все пак, малко по-рано, Галена отново припомни тъгата си, че не ходи по участия и не се среща с почитателите си.

„Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Щастлива съм! Заради вас!”, сподели Галена, малко след като почитатели я сюрпризираха с клипче, в което отправиха благопожеланията си.

Галена не може да свикне с карантината, макар че вече я приема по-леко. В началото фолкдивата изпаднала в мрачни емоционални състояния. Рязката промяна в ежедневието й я сварила неподготвена. Вече години наред тя бе свикнала да следва стриктен план в натовареното си ежедневие. Хитовата пайнерка реди по месеци стратегията си кога какви песни ще запише, кога ще снима клипове и кога ще ги представи на почитателите си. Междувременно, пътуваше постоянно у нас и в чужбина. Като един от топ изпълнителите в каталога на „Пайнер”, певицата едва успяваше да приеме всички покани за участия и бе свикнала с недоспиването и динамичния начин на живот. А през май Галена по традиция е и сред най-желаните певици по купони по повод баловете, но не и тази година, за което намекна и самата тя. Вече седмици наред певицата си стои вкъщи.

Първоначално певицата леко се паникьосала и намерила спокойствие в готвенето. По цял ден изпробвала различни рецепти, с които радвала синовете и мъжа си. След като й омръзнало да е кулинар, Галена се захванала с интериорния дизайн на просторната къща, която с Галин строиха дълго време. До преди карантината, тя все не намираше свободно време, в което да изпипа детайлите по обзавеждането. Затова певицата реши да се възползва от карантината, заради която се задържа вкъщи, както всички, и се втурна в избиране на покъщнина. А и новото занимание й подейства релаксиращо.

Все пак Галена не издържа дълго и с това амплоа. Хитовата певица бе сред малкото, които инвестираха в нов клип по време на извънредното положение.

Певицата пусна „100 живота”, като във видеото участва актьорът Иво Аръков, и събра овациите на почитателите си. Е, скоро едва ли ще може да изпълнява този хит по участия, но пък я загрява близкия контакт с феновете, които продължават да коментират в интернет новия й хит, пише Уикенд.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Русия съобщи за превземането на село Сокол в Донецка област

Руското министерство на отбраната съобщи за превземането на село...

Терзиев обеща развитие на северните райони на София

Развитието на северните райони на София е сред водещите...

Жена загина при тежка катастрофа край Кочериново

Жена загина при тежка катастрофа на автомагистрала "Струма" край...

Пожар избухна на остров Лесбос

Силният вятър разпалва пламъците

Пожар гори край магистрала Тракия в района на Чирпан

Движението по магистралата не е затруднено

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Един мигрант е в тежко състояние след катастрофата край Ямбол

Един от мигрантите, пътувал в джипа, който катастрофира край...

Тийнейджърка получи гърч след пушене на вейп в Пазарджик

15-годишно момиче е било прието в тежко състояние в...

Катастрофа на АМ „Марица“ взе две жертви

Двама души загинаха при катастрофа на АМ "Марица", съобщи...

БСП и ИТН „засекретиха“ позицията, с която България отива на Срещата на върха на НАТО

Депутатите изслушват служебния минисър-председател Димитър Главчев и служебния министър...

Франция гласува за парламент

Франция в събота и неделя провежда предсрочни парламентарни избори,...

Ватикана отлъчи епископ, поискал оставката на папата

Италианският архиепископ Карло Мария Вигано, яростен ултраконсервативен критик на...

Взрив на газова бутилка прати мъж в „Пирогов“

67-годишен мъж е с тежки наранявания след взрив на...

Белият дом: Джо Байдън ще е домакин на пресконференцията на НАТО

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер съобщи във вторник,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg