https://www.gerb.bg/bg

ЕКСКЛУЗИВНО В NEWS24sofia.eu! Георги Радев – синът на президента Румен Радев стана футболист на ЦСКА (СНИМКИ)

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17 септември навърши 18 години. Пълнолетието си наследникът на държавния глава отпразнува със свои съотборници от ЦСКА. От началото на тази година дванадесетокласникът Георги е преминал тихомълком в елитната юношеска група на „червения“ клуб до 19-годишна възраст. Преди това той тренираше футбол в софийския „Барокко спорт”, където беше сред найизявените имена.

Радев-младши вече е записал няколко мача с червената фланелка срещу други елитни отбори у нас, както и в чужбина, но ангажираният му баща не бил забелязан на трибуните на нито една от срещите за разлика от останалите родители на младежите, които редовно ги подкрепят и аплодират.

Амбициите на Георги били да продължи с развитието си при армейците и от юношеския отбор да направи трансфер при мъжете. Отдавна президентският син е фокусиран върху спортните си успехи за сметка на училището. Още едва 15-годишен той беше избран да присъства на лагер на футболния клуб „Валенсия“. През май 2022 г. Радев-младши ще бъде абитуриент и ще трябва да държи матури. Докато по-голямата му сестра Дарина от малка е устремена към НАТФИЗ, където вече е второкурсничка, брат й все още не бил категоричен дали ще запише висше образование заради стремежите си във футбола.

Очевидно Георги се вписва отлично в отбора, вижда се от снимките на младежите в социалните мрежи, на които пируват в съблекалните на стадионите след победни мачове.

Вече 18-годишният Георги ще трябва да внимава дали пази добро поведение, тъй като на няколко пъти се забърква в скандали заради буйния си нрав.

Последният случай за който Инфрмационна агенция News24sofia.eu писа, че е от февруари тази година, когато Радев-младши беше сгащен на нелегален купон в пицария в София по време на противоепидемичните мерки, забраняващи работата на заведенията. Освен това тогава 17-годишният купонясваше и след 22 часа, когато непълнолетни граждани нямат право да бъдат навън без придружител. Наложи се полицията да разтури джамбурето, след като почерпените младоци започнали да вдигат силен шум и да замерят минувачи от покрива на пицарията. Цялата група беше разпитана в столичното 4-то РПУ.

Радев на тайна среща с Кристалина Георгиева – две седмици крие визитата. Заради твърдението на президента тогава, че случаят е силно преувеличен, във фейсбук бащата на един от присъствалите младежи изригна с
гневен пост.

Oткъдe cъм нaяcнo, чe лъжeтe ли – мнoгo прocтo, aми мoят зaвaрeн cин бeшe cъучeник c тoтaлнo изocтaвeнoтo oт вac мoмчe и бeшe нa cъщия тoзи купoн. (Мoят зaвaрeн cин вeчe cи пoнacя пocлeдcтвиятa. A вaшият?) Нo нeкa ce върнeм мaлкo нaзaд – дeтeтo ви мaлтрeтирaшe вcички в училищe, aлa никoгa нe бивaшe нaкaзвaн. Зaщo ли? Cигурeн cъм, чe тoй нe e лoшo мoмчe, дoри cъм чувaл, чe e мнoгo умeн, нo виe oчeвиднo нямaтe никaкъв кoнтрoл нaд нeгo, нe ви интeрecувa и вeрoятнo никoгa нe cтe му кaзaли двe иcтинcки бaщинcки думи. Жaлкo!”, написа Васил Русев за държавния глава и наследника му.

Припомняме, че през 2019 г. Георги беше замесен и в бой в столична дискотека между две момчешки компании, който избухнал заради спор за момиче. Името му беше свързано с инцидент и през 2017 г., когато група седмокласници нахлули в класна стая на 5-и клас в столичното 38-о училище и нападнали по-малък от тях ученик.

/*използвани са снимки от ИА „Пик“

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Борисов си свършил работата – победил на изборите и то потентно (ВИДЕО)

Костадин Костадинов бил новият Пеевски в парламента

Николай Марков: И парламентът, и „Величие“ се управляват отвън (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=X7vQ9KWQVfo Парламентът се управлява отвън. Това заяви Николай Марков в...

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

„Бултюрк“: Доган вече го няма. Периодът му приключи!

"Доган вече го няма. Периодът му приключи!". Това заяви пред...

Асфалтираха 200-годишен чинар в Белащица

Асфалтираха 200-годишен чинар в пловдивското село Белащица, съобщава bTV. Тъй...

Ивелин Михайлов вещае разпадане на ПГ на „Величие“

Основателят на партия "Величие" Ивелин Михайлов предупреди за възможно...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Кой е митрополит Даниил Видински – новият български патриарх

Видинският митрополит Даниил - Атанас Трендафилов Николов, е роден на 2...

Нов депутат на ДПС се закле след дисциплинирани рокади в групата

Хюсни Адем положи клетва като депутат от ДПС в...

Съюзниците обещали на Украйна 60 млрд. долара военна помощ годишно

Военните обещания, посочени в 20-те споразумения за сигурност, които...

Южна Корея отхвърли „успешният тест“ на КНДР, показа кадри на експлодираща ракета

Южнокорейските военни пуснаха в петък видеозапис, който според тях...

Приключиха изборите в Иран

Гласуването на предсрочните президентски избори в Иран приключи, но...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg