https://www.gerb.bg/bg

Екшън в Разлог: Изтупан извратеняк пришпори 13-годишна за секс, но кармата бе мълниеносна (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=LMPvGufswjY&feature=youtu.be

Това е Иван, Иван П. от Разлог. Той е сред педофилите, паднали в капана на ученици от София, които от февруари тази година са се заели да ограничат педофилията, която се шири в социалните мрежи, преструват се на 13 годишни в мрежата и чакат някой перверзник да се закачи.

Разложанинът Иван бе разобличен от ловците на педофили, а клипът с него бе разпространен в мрежата. Така педофилът бе разпознат от съгражданите му, които съобщиха името му пред struma. com и разказаха пикантни подробности от живота му. Изненадани са разложани от действията му. Градът е малък и хората се познават, а за Иван досега не се е чуло да е педофил, коментираха източните ни.

Преди време имал много пари от продажба на земя. Взел над 100 000 лева от имота и се залюбил със сервитьорка в Банско. Жената била от Ямболско. Оженили се, похарчили парите, голяма част, от които отишли за „тунинг “ на жена му. След като парите свършили, тя го напуснала, защото обеднял и се хванала с друг.

Може би затова във видеата, качени с участието на Иван в приложението „Тик ток“, той казва, че жена му е умряла. Грозна и срамна е гледката на записите с Иван, чатът му с мнимата 13 годишна е наистина циничен и перверзен.

Извратеният тип флиртувал брутално с момичето, подканяйки я да се видят, за да и отнеме девствеността, или да я учи на френска любов. Иван бил настоятелен за срещата с малолетната девойка. Уговорили се .
На срещата обаче се появили учениците-ловци, капанът щракнал и грозната ситуация, в която Иван се гърчи и прави опити да се оправдава-лъжейки, пребледнял от страх, била записана Учениците -ловци качили унизителното видео в приложението „ТиК Ток“ и така срамът на Иван от Разлог, станал достояние на хиляди хора
.

Ловците на педофили набират скорост, броят им се увеличава, а падналите в капана им вече са десетки.

Младежите твърдят, че не прибягвали до бой, целта им била да ги разобличават публично, а ако властите имат волята да се самосезират и упражнят закона върху тях. Така щяло да се стигне до ограничаване на педофилията, истинска заплаха за децата в мрежата.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Спокойна е обстановката в района на имота на почетния...

Тимур Халилов: ДПС ще търси оползотворяване на втория мандат

Среща Доган - Пеевски няма да има, това е манипулация, добави депутатът от ДПС

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

Лека кола и тир се удариха челно на пътя Лом – Козлодуй

Лек автомобил и тир се удариха челно край монтанското...

Съдът пусна от ареста длъжностните лица от МОН, обвинени за пране на пари

Софийският апелативен съд пусна от ареста Сали Табаков и...

ДПС се сбира на Централен съвет, но в Сараите?

Структури на ДПС все повече настояват за свикване на...

Арестуваха двама, крали от локомотивно депо в Димитровград

За месец те задигнали над 1 тон чугунени накладки

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg