https://www.gerb.bg/bg

Движението в центъра на София ще бъде затруднено от честване на 20 г. България в НАТО

Снимка: (архив) Цветомир Петров, Информационна агенция News24sofia.eu

Въвежда се извънредна организация на движението в центъра на София с честването на 20 години от членството на Република България в НАТО, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 12 часа днес до приключване на събитието на 29 март 2024 г. се забраняват престоят и паркирането на превозни средства на паркинга на пл. „Кн. Александър I“, а от 8 ч. – на пл. „Николай Гяуров“ и на югизточната дъга на пл. „Св. Александър Невски“. Изключение се допуска само за автомобилите на гостите, поканени на честването.

От 14 до 22 часа днес и от 7.00 ч. в петък до 2 часа на 30 март 2024 г. може да бъде затворен за превозни средства участъкът на бул. „Цар Освободител“ между ул. „Г. С. Раковски“ и пл. „Независимост“, но само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция“ при СДВР.

От 14 ч. днес до приключване на събитието на в петък се разрешават престоят и паркирането на автомобили, превозващи участниците в събитието от Национална гвардейска част пред Археологическия музей.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на честването. Ще има и постове за контрол и регулиране на движението на възлови кръстовища.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Реформатор води на изборите в Иран

Това показват предварителните данни

Фицо искал да е с Орбан при Путин

Словашкият министър-председател Роберт Фицо заяви, че би се присъединил...

Губернаторът на Масачузетс зове Байдън да се откаже

В открита петиция се намеква за нов кандидат

Тръмп иска имунитет и по делото във Флорида

Съдебни проблеми за бившия президент

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Орбан: Не съм в положение да посреднича между Украйна и Русия

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че не е в...

Мъж пострада леко след катастрофа на АМ „Тракия“

Мъж катастрофира на бензиностанция на автомагистрала "Тракия" малко след...

Давкова: И с българите в Конституцията на РСМ, преговорите няма да тръгне

Ние винаги сме били географски, исторически и културно част...

Пожар обгази две деца в Монтана

Две деца пострадаха при пожар в жилищен блок в...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg