https://www.gerb.bg/bg

Дадоха на съд четирима обвиняеми за вулгарния клип с момче със СОП

Снимка/източник: БГНЕС

Районна прокуратура- Пловдив приключи с разследването и внесе обвинителен акт в съда срещу Даниел Йорданов- Емили Тротинетката, Тодор Чалъков- Куката, Петко Караилиев- Чеченеца и 31-годишния Стоян Карапатанов.

Четиримата са обвинени за това, че на 3 април в Пловдив, извършили „непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото“. Деянието се отличава с изключителен цинизъм, отчита държавното обвинение. Стоян Карапатанов е определен като помагач, а останалите трима като извършители в съучастие.

Тодор Чалъков, Петко Караилиев и Стоян Карапатанов били приятели. Първите двама живеели в Пловдив, безработни и основно се занимавали със заснемането на кратки видеоклипове за социалните мрежи. Така постепенно добили популярност, най-вече сред подрастващите. Стоян Карапатанов живеел в пловдивско село и помагал в организирането и заснемането на видеоклипове, като в част от тях участвал с периферни роли.

Даниел Йорданов- Емили, живеел в София и също бил активен в социалните мрежи. Той се самоопределял като жена и бил популярен с това, че в част от клиповете управлявал тротинетка, установила прокуратурата.

В началото на април 2023 г. четиримата решили да заснемат скандален видеоклип, с който да станат още по-известни. Стоян Карапатанов работел на бензиностанция, а пострадалият Д.Д., му бил колега. Държавното обвинение потвърждава първоначалната информация, че момчето е лесно манипулируемо, а по характер бил наивен, срамежлив и стеснителен.

Момчето познавало Тодор Чалъков и Петко Караилиев и ги смятало за известни. Д.Д. първоначално отказвал да участва в клипа, но Стоян Карапатанов знаел за наивността му и го убедил да се включи в снимките, за да стане известен.

На 3 април 2023 г., около 20 ч., четиримата обвиняеми се намирали в търговски център в Пловдив, където имало много хора. Там отишъл и Д.Д. По предварително обсъден сценарий те започнали да снимат клипа, като му налагат колан като хомот на врата и го разхождат из МОЛ-а като куче. Искат му лапа, хвърлят му предмети, които да гони и да занесе на всеки от тях.

Ролите им били разпределени – Даниел Йорданов бил „господар“ и държал каишката, а Тодор Чалъков и Петко Караилиев давали команди.

По-късно видеоклипът бе публикуван и разпространен в социалните мрежи, което предизвика бурно обществено неодобрение, подчертава прокуратурата.

Четиримата обвиняеми са неосъждани.

Предстои Районен съд- Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Алена Соколчева показа корема си в деветия месец (СНИМКИ)

Известната журналистка от радио „Фокус“ Алена Соколчева се бе...

Проф. М. Бончева пред News24sofia.eu: Сърдечносъдовите заболявания са основна причина за смъртност в световен мащаб

Кръвните изследвания отчитат показатели, които подсказват какво е здравето...

ПЪРВО В News24sofia.eu! Пламен Кронев и Веселин Илиев, които бяха задържани зрелищно в Пловдив, са в СДВР собственикът на клуб „illusion“ е криел 200...

По информация на News24sofia.eu Веселин Димитров Илиев ще бъде върнат обратно в Пловдив, където се очква прокуратурата да му повдигне обвинение за притежание на незаконно оръжие

На 18 септември съд в Ню Йорк обявява присъдата за Доналд Тръмп

Във вторник съдията от Върховния съд на Ню Йорк...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Маркос иска нещо повече от протести и демарши срещу действията на Пекин

Президентът на Филипините Фердинанд Маркос-младши каза в четвъртък, че...

Газа тъне в стотици хиляди тонове боклук, плъзват зарази

Могили от боклук, гниещи в жегата, се трупат близо...

МРРБ се хвали с ударно строителство и ремонт на пътища

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) е стартирало...

Главчев се надява да има редовно правителство с първия мандат

Това обаче зависи от партиите в Народното събрание

Повишаване на дигиталните умения на българите – приоритет за МЕУ

Инвестициите за дигиталната трансформация трябва да са комплексни и...

Без дебат СОС гласува актуализация на бюджета на София за 2024 година

Общинските съветници гласуваха без дебат актуализация на бюджета на...

Катастрофа между два тира затапи АМ „Тракия“

Катастрофа между два тира причини задръстване на АМ "Тракия",...

Терорист рани с арбалет жандармерист пред израелското посолство в Белград (СНИМКИ)

Жандармерист е прострелян във врата с арбалет пред посолството...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg