https://www.gerb.bg/bg

Ало, зоополицията спите ли? Момиче и момче прегазиха и убиха куче в софийския квартал „Надежда“ 4 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Пореден случай на убито по брутален начин животно взриви социалните мрежи, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Случаят е от софийския квартал „Надежда“ 4 по-точно пред блок 409. В личния си профил във „Фейсбук“ Моника Алексова разказва за криминалния инцидент. Според нея домашно куче е било прегазено с кола, а след това е починало от нараняванията си, а според публикацията й виновниците са двама момиче и момче, които малко по-късно били си тръгнали от мястото като по думите й са избягали. От пресцентъра на МВР заявиха пред News24sofia.eu, че няма подаван сигнал за инцидента, но потвърдиха, че има телефонно обаждане на телефон 112 за случая. На място били изпратени полицай от столичното Второ районно управление, които написали протокол както и взели необходимите доказателства. Няма образувано досъдебно производство, а единтсвено преписка, която ще се разследва от следователите в 2 РПУ.

Ето какво пише Моника Алексова:

Търси, се момичето и приятеля и, което прегазиха и убиха кучето и избягаха след 5 минути, се върнаха без колата! Моля Ви да ги намерим. Минавайки с много висока скорост до блок 409 и паркинга го прегазват преди около 30 минути! След като се върнаха и им потърсих сметка бяха безкрайно нагли питаха какво толкова ще стане и си тръгнаха отново без дори да предложат каквато и да е помощ на стопаните! Позволиха си да говорят за лайкове и харесвания в този момент! Моля Ви хора помогнете да има възмездие! Съжалявам за обърканият пост но съм страшно разстроена„!, пише Моника.

Тук ние от News24sofia.eu си задаваме за пореден път къде е зоополицията? Спите ли? Къде са органите на МВР, прокуратурата?

Снимка: Моника Алексова, Фейсбук

Пускаме част от мненията на гора, които са коментирали публикацията на Моника:

Ники Райкова: „Пълни нещастници. Разпространете да ги видят всички!“

Юлиан Булгаков: „Съжалявам за кученцето, но стопаните ако бяха по отговорни, нямаше да стане така. Това е животинка и не мисли, че на пътното платно е опасно. Същото се отнася и за децата,, за ръчичка,,. Така че мили стопани, кучетата на повод, Пуснати в паркове и в гората“.

Габриела Славчева: „Как може да се хващат всички, че кученцето било без повод. Как нямате грам човечност в себе си? И как може от цялата ситуация това да забелязвате, а не двама бездушни човека. Съжалявам за кученцето! Споделям поста, защото такива индивиди трябва да ги видят всички“.

Кермена Монова:Искрено съжалявам за кученцето, аз и децата ми бяхме свидетели на злощастната случка и до сега се надявахме, че ще има втори шанс за него. Жалко за животинчето„.

Станислав Пищалов: „Те тия каишки са за украса … пребиване за шофьора, е**не за жена му и преб***не за собствениците на горката животинка„.

Мимо Георгиев:И какво излиза сега? За някои липсващият повод е по-големият проблем от безотговорно шофиращия, който на всичкото отгоре е и тотално лишен от човечност и съпричастност, защото бяга, а след това не изразява дори капка съжаление и не предлага помощ. Не сте сериозни, честно. Не знам дали осъзнавате, но по този начин, неглижирайки по-големия проблем, вие толерирате поведението на тези хора, които си мислят, че всичко е позволено на пътя и карат като луди. Жалко за вас„.

Виолета Захариева: „Брей че нагъл селяндур! Шляпа с тея цървули там и чок отворен го дава, нямаше ли някой камък наблизо да му го забиете в простата тумберица„.

Владо Николов: Селяндура с джапанките… подай сигнал на 112„.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Снимка: Моника Алексова, Фейсбук
Снимка: Моника Алексова, Фейсбук
spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия съобщи за превземането на село Сокол в Донецка област

Руското министерство на отбраната съобщи за превземането на село...

Терзиев обеща развитие на северните райони на София

Развитието на северните райони на София е сред водещите...

Жена загина при тежка катастрофа край Кочериново

Жена загина при тежка катастрофа на автомагистрала "Струма" край...

Пожар избухна на остров Лесбос

Силният вятър разпалва пламъците

Пожар гори край магистрала Тракия в района на Чирпан

Движението по магистралата не е затруднено

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

Обявиха безсрочно бедствено положение в с. Овча могила заради безводие

Безсрочно бедствено положение обявиха в свищовското село Овча могила...

Тръмп води пред Байдън с 49% на 43% (ОБНОВЕНА)

Преднината на Доналд Тръмп в президентската надпревара през 2024...

Румъния обяви дати за президентски и парламентарни избори

Управляващата коалиция в Румъния, състояща се от ляво ориентираните...

Преброяване в ДПС

Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов, когото системата отчете като...

В Гърция арестуваха седем души за палежи срещу израелски хотел и синагога в Атина

Антитерористичната полиция на Гърция арестува седем души във връзка...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg