https://www.gerb.bg/bg

Делян Добрев призова за дясно правителство между ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН

Снимка: архив БГНЕС

След първоначалният шок и ужас от разговора на измамниците, идва ред трезво да помислим какви са вариантите. Според мен те винаги са били два: Дясно правителство с гласовете на ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН, или избори. Това заявява депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в своя публикация във Facebook.

Той изброява плюсовете на първия вариант: Стабилно мнозинство от 142 депутата, 100% съвпадение на приоритите и програмите, принципни и правилни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и експерти, които могат да извадят страната от кризата на ПП. „Минуси: Не виждам„, пише той.

При втория вариант на изборите, Добрев посочва, че „партията на измамниците от ПП ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават избирателите и аз нямам съмнение, че ПП ще си получат заслуженото„.

Минуси: Шести поредни избори, още няколко месеца хаос и несигурност, липса на бюджет, задълбочаване на кризата и др.“, изброява той.

От много време твърдя, че ключът към решаване на парламентарната криза се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов. И това е факт не само в това събрание. Така беше и в предишното, най-вероятно ще е така и в следващото„, пише още народният представител.

И призова: „Време е ДБ да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад коалиции с ПП (партия за която от ДБ са били винаги наясно, че е сбирщина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж, държавническо поведение и отговорност към избирателите„, апелира той.

Ако въпреки всичко, все пак се сформира някакъв Франкенщайн с участието на Асен Василев и ПП, вината за това ще е колкото на ГЕРБ, толкова и на Христо Иванов и ДБ„, изтъква още Добрев.

За да стане първият вариант в това НС, обаче, това означава вторият мандат с ПП-ДБ да не се реализира, а третият мандат да бъде връчен или на ДПС, или на ИТН, за да може да се осъществи.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Пожар избухна в медицински център във Варна

Пожар избухна тази сутрин в Диагностично-консултативния център 3 в...

Около два километра е колоната от коли на граничен пункт „Кулата“

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на границата...

Пожар в жилищен блок във Варна, двама са обгазени

Двама души пострадаха леко при пожар в апартамент в...

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Спокойна е обстановката в района на имота на почетния...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Пожар избухна на остров Лесбос

Силният вятър разпалва пламъците

Изправят пред съда мъж за домашно насилие и нарушаване на ограничителна заповед

Районна прокуратура - Монтана внесе обвинителен акт срещу 56-годишен...

Четирима са пострадали при катастрофа край Разград

Четирима душа са се озовали в болница след катастрофа...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg