https://www.gerb.bg/bg

7 души са в ареста за наркотици след акцията в Бургаско

Общо седем души са в ареста заради наркотици след вчерашната мащабна полицейска акция в Бургаско за противодействие на конвенционалната престъпност.

Това става ясно от информационния бюлетин на ОДМВР-Бургас.

Около 06.30 ч. на 26 септември т. г. полицията е претърсила дома на двама 23-годишни близнаци на ул. „Оборище“ в Приморско. Иззети са около 30 гр канабис, два мобилни телефона, преносим компютър и три чанти с големи парични суми.

Полицейски служители от Четвърто Районно управление в Бургас са задържли също 32-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, в чието жилище, разположено на ул. „Преображенска“, са намерени и иззети пликчета с канабис, всяко с тегло около 2 грама, чашка с амфетамин, прекурсори и електронна везна.

Около 07.10 ч. вчера полицаи от бургаското Четвърто РУ съвместно с жандармеристи са задържали 27-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, като при извършено претърсване в дома му на ул. „Ален мак“, те са намерили и иззели метална чиния с остатъци от метамфетамин, пликче с т. нар. „друсан чай“ и саморъчно свита цигара с „чай за пушене“.

Около 07.40 ч. на същия ден в района пред хотел „Елит-1“ в Слънчев бряг за проверка е спрян лек автомобил „БМВ Х-1“ с бургаска регистрация, управляван от 24-годишна казахстанка, живееща в Свети Влас. Оказало се, че е шофирала след употреба на кокаин и алкохол с концентрация 1.63 промила.

Около 08.45 ч. на 26 септември на бургаската улица „Тодор Александров“ полицаи от Второ РУ спрели за проверка лек автомобил „Форд Фиеста“ със софийска регистрация, управляван от 44-годишна бургазлийка, като установили, че същата шофирала след употреба на кокаин. Жената отказала да даде кръвна проба за химичен анализ. Извършено е претърсване в апартамента й в ж. к. „Възраждане“, като е намерено и иззето чувалче със стъбла и съцветия от с общо тегло 2 кг.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас са претърсили и дома на 32-годишен криминално проявен бургазлия на ул. „Капитан Петко войвода“ в ж. к. „Меден Рудник“, като намерили и иззели стъклен капак с полепнал по него метамфетамин, както и материали и съоръжения за производство на наркотичното вещество.

Петимата мъже и двете жени са били задържани за дрок до 24 часа. Работата по случаите продължава.

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Шест общински дружества си търсят опитни управленци

Общинските съветници от ПП-ДБ-Спаси София Борис Бонев, Бойко Димитров...

Арестант почина в РПУ – Ямбол

Прокуратурата започна разследване по случая

Катастрофа на пътя Русе-Бяла прати четирима в болница

Движението в участъка се регулира от полицейски екипи

Столична община купува 18 нови трамвая

Те ще возят пътниците по линии №20 и №22

Съдът в Страсбург отмени присъда срещу България по дело за промяна на пола

За първи път по дело срещу България Европейският съв...

Заети адвокати отложиха делото „Дебора“

Заседанието е пренасочено за 30 юли

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Турция посредничи за сваляне на градуса на напрежението между Сомалия и Етиопия

Турция посредничи в преговорите между Сомалия и Етиопия за...

WSJ: НАТО се готви за нова роля в Украйна

Подкрепа срещу руската агресия

Хиляди палестинци бягат от домовете си, докато Израел бомбардира Южна Газа

Осем палестинци бяха убити и десетки ранени, след като...

Повдигнаха обвинение на мъж за измама с фалшиви пари

Окръжна прокуратура-Велико Търново привлече към наказателна отговорност 38-годишен мъж. Повдигнато...

УМБАЛ „Пълмед“ в Пловдив подкрепя изграждането на обществен паркинг

Частната УМБАЛ "Пълмед" внесе в Общинския съвет в Пловдив...

Криминалистът Иван Савов с нови разкрития за убийството на Паруш Парушев (ВИДЕО)

В конкретната ситуация става въпрос за скандал, възникнал заради...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg