https://www.gerb.bg/bg

5-годишно дрогирано дете застреля 16-месечното си братче (ВИДЕО)

Видео: NBC News

5-годишно момченце, дрогирано с кокаин, застреля 16-месечното си братче, което било с марихуана в кръвта. Случаят е от американския щат Индиана, пише DailyMail. Разследващите твърдят, че малкият Исая е починал от огнестрелна рана в главата.

Според властите бащата на децата Деонта Джонсън е спял в апартамента по време на стрелбата, но майката Шатиа Уелч, която е дипломирана медицинска сестра, не е присъствала по време на нападението.

Първоначално Деонта казва на полицията, че бебето е паднало или е било ранено от брат си, след което отрича да притежава оръжие. Той твърди, че загиналото момченце не е било простреляно. После обаче признава пред властите, че майката на децата е имала оръжие.

Видео: WTHR

Пред полицията жената също признава за оръжието. Обяснява, че обикновено го държи заключено в сейф под леглото. Твърди обаче, че е загубила втория комплект ключове. Полицията открива пистолет в сейфа под леглото, както и оръжие в скрин в имота.

Срещу бащата на децата е повдигнато обвинение за това, че е изнесъл марихуана от местопроизшествието преди пристигането на униформените след стрелбата, предаде NOVA. При претърсването на апартамента след случилото се полицаите откриват 93 хапчета фентанил, марихуана и принадлежности за наркотици.

Родителите на децата са арестувани на 24 юли. Майката споделя колко много ѝ липсва Исая. В публикация във Facebook тя заявява: „Иска ми се в рая да има часове за посещения, защото ми липсваш. Няма ден, в който мама да не мисли за теб”.

Родителите ги грозят от 20 до 40 години затвор, както и глоба от 10 000 долара.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Пожар избухна в медицински център във Варна

Пожар избухна тази сутрин в Диагностично-консултативния център 3 в...

Около два километра е колоната от коли на граничен пункт „Кулата“

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на границата...

Пожар в жилищен блок във Варна, двама са обгазени

Двама души пострадаха леко при пожар в апартамент в...

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Спокойна е обстановката в района на имота на почетния...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

ЕК въвежда временни мита върху китайските електромобили

Временни наказателни мита в размер на между 17,4 и...

САЩ виждат пробив в преговорите в Газа, но не и бърза сделка

Палестинската групировка "Хамас" е направила доста значителна корекция в...

Даниел Митов: Митология е, че ДПС командва ГЕРБ

ГЕРБ се опитали да бъдат възрастният човек в стаята

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

Израел изпрати делегация за преговори с Хамас за освобождаване на заложници

Израел изпрати делегация за преговори с Хамас за освобождаване...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg