https://www.gerb.bg/bg

3-годишно дете остана без два пръста заради инцидент с пиратка в Сандански

Снимка: архив БГНЕС

3-годишно дете от София е с ампутирани два пръста и разкъсно-контузна рана на дясната ръка заради инцидент с пиратка в Сандански. Инцидентът е станал в резултат от употреба на пиротехнически средства от двама мъже на 40 и 44 години, съобщава БНР, като се позовава на информация от МВР.

Момченцето е настанено в Спешния център в Сандански часове преди настъпването на Нова година. Полицията е установила, че инцидентът е станал около 14:20 часа на 31 декември 2023 г. в района на животинския пазар в града. Детето е транспортирано за лечение в столицата. По случая е образувано досъдебно производство.

БНТ пък съобщава за 9-годишно дете, пострадало при инцидент с фойерверк в Бургас в Новогодишната нощ. Детето е получило леко изгаряне. Раната му е обработена и то е освободено за домашно лечение.

В последния ден на миналата година и на 1 януари 2024 г. през Спешното отделение на МБАЛ-Бургас са преминали 160 души. 46 деца са прегледани в педиатричния кабинет със симптоми на характерните за сезона вирусни заболявания. От 23 декември 2023 г. до първия работен ден на 2024 г. през болницата са преминали общо 949 души, сред които 310 деца.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Пожар избухна в медицински център във Варна

Пожар избухна тази сутрин в Диагностично-консултативния център 3 в...

Около два километра е колоната от коли на граничен пункт „Кулата“

Интензивен е трафикът на граничен пункт "Кулата" на границата...

Пожар в жилищен блок във Варна, двама са обгазени

Двама души пострадаха леко при пожар в апартамент в...

Медийно присъствие около дома на Доган: Предстои ли среща с Пеевски?

Спокойна е обстановката в района на имота на почетния...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Израелската армия уби седем палестинци на Западния бряг

Седем палестинци бяха убити при израелска военна операция в...

Борисов си свършил работата – победил на изборите и то потентно (ВИДЕО)

Костадин Костадинов бил новият Пеевски в парламента

ГДБОП задържа интернет педофил в Пазарджик

Задържан е интернет педофил в Пазарджик, жертва на който...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg