https://www.gerb.bg/bg

2-годишно дете почина дни след побой от баща си, който е с 50 криминални обвинения в Кичево (ВИДЕО)

Снимка: iStock

Двегодишно дете от Кичево е починало след нанесен побой от баща му, срещу когото е започнало досъдебно производство, съобщават медиите в Северна Македония.

Според говорителя на МВР Охрид Стефан Димовски от 2011 г. до миналата година 30-годишният баща има 50 криминални обвинения за кражби и грабежи, два пъти е осъждан и изтърпял ефективни присъди.

Мъжът получава социални помощи, в семейството има 7 деца и до този момент в полицията или Центъра за социални грижи от Кичево няма подадени сигнали за домашно насилие.

Побоят над двегодишното момиченце се е случил на 18 декември късно вечерта, а детето е било закарано в болницата в Кичево със счупен череп, кръвоизлив в мозъка и счупени ребра, а от там е било транспортирано до клиника в Скопие, където е починало на 8 януари, съобщава телевизия Телма.

При разговор с полицаите майката заявила, че детето се е ударило по време на игра и засега срещу нея няма образувано производство, а по-нататъшни мерки ще бъдат взети след консултация и указания на прокуратурата, а бащата е в затвора в Битоля с постановена мярка арест за 30 дни, допълват медиите.

spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

РЕКЛАМА

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Украинското посолство в България призова да не се използва войната за политически цели у нас

Посолството на Украйна в Република България призовава всички официални...

Соня Колтуклиева: Поканих Марков и Михайлов на дебат, полковникът отказа!

Войната по върховете на младата партия "Величие" е факт....

Младежкото ДПС призовава за единство и подкрепа на Ахмед Доган

Младежкото ДПС заяви в официалната си фейсбук страница, че...

Хамас готов на споразумение с Израел

Хамас е приел американско предложение за започване на преговори...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Даниил Видински обединител на народа.., а на църквата? (ОБНОВЕНА)

Няма да има официално обявяване на новия патриарх Даниил...

Джевдет Чакъров: ДПС не може да се управлява еднолично (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=BzhnBMNcr7M ДПС не може да се управлява еднолично. Това заяви...

„Бултюрк“: Доган вече го няма. Периодът му приключи!

"Доган вече го няма. Периодът му приключи!". Това заяви пред...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg